Svim srcem za Dimitrija – Obraćanje i apel porodice Vukosavljević iz Brusa

Kao što većina čitalaca sajta zna, naročito stanovnici opštine Brus, u toku je akcija prikupljanja finansijskih sredstava za pomoć Dimitriju Vukosavljeviću kako bi nastavio lečenje u inostranstvu.

Vukosavljevic porodicas0919

Dimitrije Vukosavljević iz Tršanovaca, kod Brusa, je pred 18-ti rođendan saznao da boluje od tumora kostiju. U trenutku mu se učinilo da se srušio svet ali on se nije predao, kao ni njegovi roditelji… Krenuli su u borbu za zdravlje ali sada im je potrebna pomoć svih nas kako bi se Dimitrije izlečio.

“Svi znamo da je to teška bolest ali Dimitrije se tokom prethodne dve godine lečenja, 14 ciklusa hemoterapije i operacije nije predavao… Svakog momenta je išao u školu i bodrio nas roditelje, spremao prijemni za fakultet i upisao Tehnološko-metalurški fakultet koji sada pohađa…
Nažalost ni bolest nije odustajala… Dimitrije sada lečenje mora nastaviti na klinici u Bolonji, u Italiji, uz savet lekara za operaciju krajem oktobra meseca ove godine.
Kada smo nedavno išli na pregled na kliniku u Italiju bilo je govora da će operacija koštati 6.000 evra plus ostali troškovi što smo mi računali da je ukupno oko 10.000 evra. Ta suma je za nas bila ogromna i koju ne možemo sami obezbediti pa smo bili prinuđeni da se obratimo za pomoć svima. Pre nekoliko dana, tačnije 23. septembra, dobili smo predračun od klinike na kom je stajalo da će operacija koštati 31.000 evra… Šok,,, Neverica… Ma to je greška – pomislili smo. Kontaktirali smo kliniku da bi videli u čemu je stvar i dobili odgovor da je, posle konsultacija specijalista i hururga, na klinici u Italiji, Dimitriju potrebno ugraditi endoprotezu što je i povećalo prvobitne troškove operacije pa je sada potrebno oko 35.000 evra (31.000 evra za operaciju i oko 4.000 evra ostali troškovi)…
Iako nevoljno, na nagovor prijatelja, suprug i ja smo se obratili javnosti – rođacima, komšijama, sugrađanima i ostalim ljudima da nam pomognu kako bi sakupili potreban novac za operaciju našeg sina. Pomoć je već počela da pristiže i ja se zahvaljujem svim ljudima i organizacijama koje su uplatile sredstva a zahvalila bih se i svima koji se budu odazvali apelu i pomogli da izlečimo Dimitrija i pružimo mu šansu za dalji život.” – rekla je Milica Vukosavljević, Dimitrijeva majka.

DimitrijeVukosavljevic

Za operaciju Dimitrija Vukosavljevića na klinici u Italiji, i ostale troškove, potrebno je 35.000 evra (31.000 evra za operaciju i oko 4.000 evra ostali troškovi) koje Dimitrijevi roditelji nisu u mogućnosti da obezbede sami jer su se iscrpili finansijski u prethodnom periodu lečenja… Zato pomozimo svi zajedno Dimitriju da pobedi bolest… da nastavi sa fakultetom… i životom. Svim srcem za Dimitrija!

Pomozimo svi koliko možemo…  I naše malo za Dimitrija je velika pomoć…

Svoju donaciju možete uplatiti na dinarski ili devizni račun u Banca Intesa:

Dinarski račun: 160-5410200074264-08 na ime Milica Vukosavljević

Devizni račun:   Rs35-160-5430201155900-38 na ime Milica Vukosavljević

Ukoliko budete imali kakvo pitanje ili nedoumicu možete se obratiti Dimitrijevoj majci Milici na tel: +381 63 190 60 46 (Viber)

Porodica Vukosavljević moli sve koji budu organizovali humanitarne akcije da im se obrate na broj tel +381 63 190 60 46 (Viber) kako bi dobili saglasnost za akcije.

Predračun za operaciju na klinici u Bolonji (Italija):Vukosavljevic predracun270919
Nenad Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja