Agro Manojlović Brus – Kako pomoći biljkama da lakše prevaziđu stres usled niskih temperatura

Voce cvetanje

Brus,31.03.2020. -U narednim danima najavljene su niže temperature vazduha pa smo pitali u poljoprivrednoj apoteci Agro Manojlović – “Na koji način pomoći voću i povrći kao i drugim biljkama da lakše prevaziđu stres usled niskih temperatura?”

“Dodatnim unosom gotovih aminokiselina biljka štedi energiju i brže se oporavlja. Sačuvana energija dobijena primenom aminokiselina podstiče povećanje prinosa i kvaliteta. Preporuka je da se uz aminokiseline odradi i zaštita  protiv bolesti.” – glasio je odgovor.

Sve dodatne informacije i obaveštenja na temu poljoprivredne proizvodnje i zaštite možete dobiti lično u poljoprivrednoj apoteci AGRO Manojlović u Brusu, koja se nalazi u neposrednoj blizini autobuske stanice.

PAManojlovic 003

PA AGRO Manojlović u Brusu, poznatija “kod Tipse”, nudi veliki izbor: semena povrća i cveća, posebno hibridnog semena povrća, semenskog krompira, kukuruza i luka, preparate za zaštitu bilja kao i folijarnu prihranu bilja, širok asortiman hemijskih preparata, mineralnih, organskih i folijarnih đubriva i pratećeg programa, više vrsta sadnica ruža kao i mnogobrojne druge proizvode koji su potrebni u poljoprivrednoj proizvodnji ali i svakodnevno…
Posetite poljoprivrednu apoteku Manojlović u Brusu – uverite se u snabdevenost i kvalitet proizvoda uz stručne savete diplomiranog inžinjera zaštite biljaka…
Radno vreme je usklađeno sa preporukama nadležnih državnih institucija tokom vanrednog stanja i od 23. marta radi od 07:00 do 16:00 časova.
U PA AGRO Manojlović naglašavaju da je moguća i dostava kupljenih proizvoda a sve u skladu sa dogovorom i vremenom
Detaljne informacije na tel. 064 195 39 90

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja