Dezinfekcija stambenih i zajedničkih prostorija (za upravnike zgrada)

Brus zgradaOpstine

Jedna od propisanih zdravstvenih mera u cilju sprečavanja širenja korona virusa COVID-19 jeste i dezinfekcija stambenih prostorija kao i zajedničkih stambenih prostorija, naročito ulaza, hodnika i podruma stambenih zgrada koja se vrši rastvorom hlornog preparata.

Dezinfekciji pristupite odmah na sledeći način. Najbolje je upotrebiti natrijum hipohlorit (varikina – snežnik) 100 ml varikine na 5 litara vode. Rastvor se sipa u leđnu kantu i isprskaju se površine sa kojih je prethodno uklonjena nečistoća i prljavština. Dezinfekcija traje pola sata. Gelendere u stambenim zgradama a može i u kućama prebrisati istim rastvorom.
Postupak ponoviti 3 puta kao i svaki put kad se kontaminira. Prilikom dezinfekcije poda obavezno upozoriti ljude na klizav pod. Čuvajte se i budite istrajni.
Čuvajte sebe  i svoje bližnje striktno se pridržavajući svih propisanih zdravstevnih mera tokom vanrednog stanja a sve u cilju sprečavanja širenja korona virusa COVID-19″ – rekao je dr Ilić Zoran, šef Operativnog tima za zdravstvenu zaštitu opštine Brus.

Više o korona virusu COVID-19 i preventivnim merama zaštite pogledajta OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja