Štab za vanredne situacije opštine Brus uskoro zaseda i izdaće zvanično saopštenje

OpstinaBrus0316

Brus,15.03.2020. – Povodom proglašenja vanredne situacije na teritoriji Republike Srbije zbog situacije sa korona virusom, odnosno COVID 19, uskoro će zasedati i Štab za vanredne situacije opštine Brus.

AndrijaNestorovic 0320

“Povodom večerašnjeg proglašenja vanredne situacije na teritoriji Republike Srbije očekuje se zasedanje Štaba za vanredne situacije opštine Brus a tokom sutrašnjeg prepodneva biće izdato zvanično saopštenje putem medija. Ovom prilikom pozivam sve građane opštine Brus, kao i Republike Srbije, da ne paniče i  da se strikno pridržavaju propisanih mera kako bi se što efikasnije izborili sa korona virusom. Takođe očekujem od medija da plasiraju samo zvanična saopštenja kako bi se izbegle eventualne dezinformacije tokom vanrednog stanja u Republici Srbiji.” rekao je Andrija Nestorović, načelnik Opštinske uprave Brus.

BrusONLINE će pratiti situaciju tokom vanrednog stanja u Srbiji, posebno na teritoriji opštine Brus, i nada se da će građani biti solidarni i da će se pridržavati uputstava nadležnih organa.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja