IZBORI 2020 Srbija – BrusONLINE saopštenje, 04.03.2020.

BrusONLINE logoBrus,04.03.2020. Redovni parlamentarni izbori i izbori za odbornike gradova i opština biće održani 26. aprila 2020. godine. BrusONLINE će sa više pažnje pratiti lokalne izbore u opštini Brus i okolnim mestima.

Politički subjekti koji nameravaju da izađu na lokalne izbore 2020 u opštini Brus i okolnim mestima mogu poslati svoj program i spisak kandidata po proglašenju liste na mejl brusonline@gmail.com. Takođe, potom mogu prosleđivati i saopštenja (word), uz fotografiju/e (jpg), na temu predizbornih aktivnosti i lokalnih izbora na mail brusonline@gmail.com koja će biti objavljena u zavisnosti od ostalih redovnih radnih planova BrusONLINE tima.

Napomena: neće biti objavljivana saopštenja koja sadrže govor mržnje; bilo kakav oblik verske, naicionalne, rasne ili bilo koje druge diskriminacije; poziv na nasilje ili krivično delo; promociju fašističkih, nacističkih, fundamentalističkih i sličnih ideja…

BrusONLINE neće objavljivati oglase, banere kao ni bilo koji drugi komercijalni promotivni materijal bilo koje političke opcije, a sve tekstove na temu izbora 2020 možete pratiti OVDE
BrusONLINE
Dana 16. marta 2020. godine predizborne aktivnosti su prekinute a izbori odloženi do daljnjeg usled proglašenja vanrednog stanja 15. marta na teritoriji Republike Srbije.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja