Izbori za narodne poslanike i odbornike gradova i opština u Srbiji 26. aprila

Izbori2020 datum

Beograd, 04.03.2020 – Danas su raspisani izbori za narodne poslanike i odbornike skupština gradova i opština u Srbiji koji će biti održani 26. aprila 2020. godine.

Izbore za narodne poslanike Skupštine Srbije je raspisao predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić,  izbore za odbornike skupština gradova i opština u Srbiji raspisala predsednica Narodne skupštine Maja Gojković dok je izbore za poslanike u Skupštini AP Vojvodine dan ranije raspisao Ištvan Pastor, predsednik Skupštine Vojvodine.
Odluka o raspisivanju izbora za odbornike skupšina gradova i skupština opština u Srbiji ne odnosi se na opštine u kojima su održani vanredni izbori. To su skupštine grada Zaječara, Bora i Beograda i skupštine opština Kosjerić, Lučani, Negotin, Aranđelovac, Majdanpek, Mionica, Preševo, Medveđa, Kula, Doljevac, Kladovo i Smederevska Palanka u kojima su održani vanredni izbori od 2017. do 2019. godine.
Prilikom raspisivanja izbora 2020 za narodne poslanike i odbornike skupština gradova i opština u Srbiji i AP Vojvodini pozvani su građani da 26. aprila iskoriste svoje građansko pravo i daju glas po svojoj volji i želji i odluče ko će ih u narednom periodu predstavljati.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja