Saopštenje OO SPS Brus, 25.02.2020

SPS OOBrus640

OO SPS Brus izdao je saopštenje povodom predizbornih aktivnosti tokom februara meseca 2020. godine koje prenosimo u celosti:

“Socijalistička partija Srbije Brus, je od 01. februara 2020. godine počela sa radom na predizbornim aktivnostima. Kao najbitnije stavke dosadašnjih aktivnosti izdvajaju se:
– Formiranje Izbornog štaba Socijalističke partije Srbije Brus.
– Socijalistička partija Srbije Brus, u predizboirnoj kampanji će insistirati i svoj program bazirati na promovisanju i pružanju šansi novim, mladim kadrovima koji u pređašnjim izbornim akcijama nisu imali adekvatnu šansu da iskažu svoj pun organizacioni potencijal i kapacitet.
– Približavanje stavova i postizanje preliminarnog sporazuma sa koalicionim partnerom na republičkom nivou „Jedinstvenom Srbijom“, tako da na predstojećim lokalnim izborima ove dve političke snage će nastupati zajedno u koaliciji na lokalu.
– Kao rezulatat dosadašnjeg rada, Izborni štab Socijalističke partije Srbije Brus, je na sastanku koji je održan u nedelju 23. februara 2020. godine jednoglasnom odlukom Izbornog štaba i prisutnog građanstva pokrenuo Peticiju sa šest najbinijih tačaka,  koja će po prikupljanju potpisa biti poslata svim navedenim institucijama. Zainteresovano građanstvo Peticiju može da potpiše radnim danom od 10 – 17h do nedelje 01. marta. 2020. godine, u prostorijama Socijalističke partije Srbije u Brusu.
Tekst peticije u prilogu”

Peticija:
SPSBrus peticija022020

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja