Salon lepote Beauty Princess NINA Brus

SalonNINA 0120b

Salon lepote Beauty Princess NINA Brus je pravo mesto za vas ukoliko želite samo najbolje za vas i vaše telo u cilju lepšeg izgleda i zadovoljstva. 

U salonu lepote NINA u Brusu možete se prepustiti iskusnim rukama kozmetičara koji će izaći u susret svim vašim željama i pomoći vam da izaberete adekvatnu negu za vas kako bi na najbolji način istakli svoju lepotu i bili veoma zadovoljni.

SalonNINA 0120a

Salon lepote NINA nudi svojim klijentima širok spektar kozmetičkih usluga i usluga ulepšavanja u veoma prijatnom ambijentu i po vrlo pristupačnim cenama:
Nega lica – maderoterapija (za učvšćavanje, podsticanje proizvodnje kolagena i elastina, kao i kod poboljšanja cirkulacije i tonusa kože lica)
– Aparatni manikir (manikir koji se radi električnom turpijom tj. kombinacijom raznih nastavaka za električnu turpiju)
– Kavitacija (ultrazvučna lipoliza) metoda parcijalnog uklanjanja celulita i masnih naslaga sa određenog dela tela ultrazvukom
Lifting lica (radiotalasni lifting)
– Estetski pedikir
– Šminka

– Trajna šminka
  Nadogradnja trepavica
  Iscrtavanje obrva japanskom metodom (dlačice obrva se crtaju jedna po jedna, pomoću mikroiglica, bojom koja najviše podseća na prirodnu boju vaših obrva, u pravcu prirodnog rasta dlačica)
  Puder obrve – najpopularnija tehnika trajne šminke kada su obrve u pitanju
  Svilene trepavice – nadogradnja
– Trajna šminka usana
– Parafinski tretman ruku
– Vacuum 65 Body (hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obima tela, koji se upotrebljava na celoj površini tela)

SalonNINA 0120e
  Vacuum 65 Body daje brze efekte u mršavljenu, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana ubrzavajući metaboličke procese u ćelijama i stimulisanjem mikrocirkulacije u koži – primena tretmana dovodi do smanjenja minimalno 65 mm obima celoga tela:
– razgrađuje celulit, ukljanja naslage poput „pomorandžine kore“;
– deluje lipolitički – razgrađuje postojeće masne naslage na telu;
– inhibira lipogenezu – blokira stvaranje novog masnog tkiva;
– pospešuje izbacivanje tečnosti.

SalonNINA 0120d

Aparatni manikir se pojavio odnedavno kao jedna od vrsta manikira. Njegova osobenost je to sto se radi na suvu kožu ruku. Raznim oblicima nastavaka za električnu turpiju skida se suva koža kutikule, bočnih strana i zanoktice.Glavna osobenost ove vrste manikira je što se suva koža kutikule i zanoktice uklanjaju veoma brzo i precizno, a zdrava koža ostaje netaknuta. Nokat se polira i dobija visoki sjaj.

SalonNINA 0120c
Ukoliko budete morali da sačekate par trenutaka na svoj red za ulepšavanje to možete učiniti u veoma ukusnom opremljenom salonu i u vrlo prijatnoj atmosferi.

SalonNINA 0120f

Radno vreme salona je od 10:00 do 18:00 časova, a svoj termin možete zakazati na tel: +381 60 333 66 65 ili Instagram: beauty_princess_nina

Svratite u salon lepote NINA i uverite se u kvalitet proizvoda i usluga.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja