Novi skijaški šampioni stasavaju u ski klubu “Bela Reka”

SKBelaReka 2203

Brzeće 16.05.2022. Brzeće i Brus posle dužeg vremena imaju aktivan skijaški klub koji čine mladi skijaši koji su postigli veoma zapažene rezultate protekle takmičarske sezone.

“Skijaški klub “Bela Reka” je nakon višegodišnje pauze i stagniranja skijanja u ovom kraju ponovo aktiviran u maju 2021. godine na inicijativu bivšeg takmičara i reprezentativca Stefana Miljkovića. Prvobitna ideja bila je da se osnaži i podrži cicibansko skijanje i usmere aktivnosti na tri dečaka koja su, u tom momentu, pristupila klubu Mihajlo Miljković, Vuk Krečković i Lazar Smiljanić. Vođeni trenerom Damjanom Vesovićem, sa jasnim planom i postavljenim ciljevima, dečaci započinju pripremni period na glečerima Austrije, gde im se uskoro priključuju treneri Strahinja Milojević i doskorašnji reprezentativac Mihajlo Đorđević.

Da je klub odabrao pravi put i dobar stručni tim pokazali su rezultati na prvim trkama koji su ujedno i bili i motivacija drugim roditeljima da svoju decu priključe našem timu. Uspeli smo da tek priključene članove: Racko Kostić, Mila i Anastasija Miljković, Danka Marjanović, Lenka Petrović i Ksenija Kostić uvedemo u takmičarsko skijanje, ali i da ih vidimo na pobedničkom postolju.

SKBelaReka 2201
Na Državnom prvenstvu Srbije na’a deca su bila sjajna. Zlatne medalje u svojim kategorijama su osvojili: Mihajlo Miljković, Lazar Smiljanić i Racko Kostić, što nas čini najbolje plasiranim klubom u konkurenciji U8, U10 i U12.
Rezultati na Državnom prvenstvu samo su potvrdili sve one sjajne plasmane sa Otvorenog prvenstva Zapadne Srbije, Ski kupa “Crvena Zvezda”, Prvenstva Beograda, Trofeja Beograda i brojnih regionalnih trka koje su vožene tokom prethodne ski sezone.
Nakon završene takmičarske sezone klubu se priključuju Lana Lukač i Milutin Vujko.
U narednim skijaškim sezonama očekujemo odlične rezulte i velike uspehe naših skijaša.” – poručuju iz menadžmenta Ski kluba “Bela Reka”

SKBelaReka 2202

Članovi ski kluba “Bela Reka” trenutno se nalaze na pripremama u Austriji, na Hintertux glečeru, odakle svima šalju pozdrave, zahvaljuju se na podršci i obećavaju još bolje rezultate.
D.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja