Akva park Draguljica u Jošaničkoj Banji radi svakog dana tokom letnje sezone

Ako idete prema Kopaoniku iz pravca Jošaničke Banje, ili ste već na Kopaoniku, ili ste u okolini ne zaboravite da imate mogućnost da svratite i osvežite se u akva parku „Draguljica“ u Jošaničkoj Banji koji se puni termomineralnom vodom.

Ulaz na bazen za celodnevni boravak iznosi 200 dinara dok je ulaz za decu uzrasta do 7 godina besplatan. Bazen radi svakog dana tokom letnje sezone od 09:00 do 18:00 časova.

U  okviru kompleksa je kafe sa raznovrsnom ponudom gde se gosti mogu osvežiti po veoma povoljnim cenama.

U ponudi je i manji bazen koji se takođe puni mineralnom vodom i rashlađuje.

U blizini je i restoran “Na Jošanici” gde se pripremaju kvalitetna i ukusna jela kao i specijaliteti u kojima možete uživati isto kao i u predivnom ambijentu i čistoj termalnoj vodi akva parka u Jošaničkoj Banji. Restoran “Na Jošaanici” vam može pružiti veoma prijatne i nezaboravne trenutke pri proslavi venčanja,  rođendana ili raznih jubileja i skupova.

Postoji i mogućnost smeštaja uz korišćenje pansiona, polupansiona ili samo prenoćište sa doručkom dok vam je u svakom trenutku osoblje restorana na usluzi.

Za više informacija o AKVA PARKU pozovite+381 64 82 44 252 a za info o restoranu i smeštaju pozovite +381 65 252 8 252  ili  se javite  putem mejla OVDE.

 

 

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja