U toku je čelendž kup u planinskom trčanju “Kopaonik 2021”

Kopaonik 08.08.2021. Na 10. CISM čelendž kup u planinskom trčanju “Kopaonik 2021”, čiji su organizator Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije, danas se nadmeću vojne reprezentacije iz ukupno sedam zemalja.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović zahvalio se takmičarima iz inostranstva što su u vreme kovida, koji još uvek nije pobeđen, odvojili vreme i došli u našu zemlju i istakao da je izuzetno ponosan na naše vojne sportiste koji uvek i svuda dostojanstveno predstavljaju Srbiju.

Proglašavajući otvorenom manifestaciju koja se 10. godinu za redom održava u našoj zemlji, ministar Stefanović je i učesnicima iz ostalih zemalja poželeo da se u Srbiji osećaju dobrodošlo i da nastave da nižu uspehe.

Uz vojnu reprezentaciju Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, na 10. CISM čelendž kupu u planinskom trčanju za odličja nadmeću se i vojne reprezentacije iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Republike Severne Makedonije, Rumunije, Ruske Federacije i Republike Slovenije, koje su takođe članice CISM.

Organizator takmičenja u ime Ministarstva odbrane i Vojske Srbije je delegacija Republike Srbije pri Međunarodnom savetu za vojne sportove (CISM), dok su organizovanje pomogli Nacionalni park “Kopaonik”, opštine Raška i Brus i Javno preduzeće “Skijališta Srbije”, uz podršku Srpskog atletskog saveza.

Svečanom otvaranju 10. CISM čelendž kupa u planinskom trčanju prisustvovao je i načelnik Vojne akademije general-major dr Bojan Zrnić, inače šef Delegacije Republike Srbije pri CISM.
izvor i foto:mod.gov.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja