Apel skijašima i borderima da obrate pažnju na svoju ski opremu

Apel Policijske uprave u Kraljevu – Policijske ispostave Kopaonik da skijaši i borderi obrate pažnju kako ostavljaju svoju skijašku opremu na stazi i ispred ugostiteljskih objekata:

“Najveći ski centar u Srbiji, Kopaonik kojim se prilazi sa zapadne strane, od Ibarske magistrale u nadležnosti je pripadnika Policijske uprave u Kraljevu, Policijske ispostave Kopaonik. Imajući u vidu da je počela zimska turistička sezona, ovim putem apelujemo na skijaše da čuvaju svoju ski opremu, kao i da je ne ostavljaju ispred ugostiteljskih objekata na stazama, bez nadzora ili adekvatno neobezbeđenu. Ukoliko im je porebna naša pomoć, kontakt telefon Policijske ispostave Kopaonik je 036 364 065.” – navodi se u apelu Policijske uprave u Kraljevu – Policijska ispostava Kopaonik.

Podsećamo da ski centar Kopaonik radi od 09:00 do 16:00 časova. Visina snežnog pokrivača je nešto preko 50 cm, dok je na ski stazama visina do 35 cm utabanog snega. U funkciji su skore sve instalacije i ski staze.  Prilazni putevi ovom planinskom centru su prohodni uz obaveznu upotrebu zimske opreme.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja