Na Kopaoniku naučno stručni skup “SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANjE I KONKURENTNOST”

Kopaonik 17.05.2022. Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije organizuje na Kopaoniku 24. Nacionalni i 10. Međunarodni naučno stručni skup “SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANjE I KONKURENTNOST” koji će biti održan u periodu od 18. do 20. maja 2022. godine u hotelu Kraljevi Čardaci Spa.

Na skupu, na kom će biti veliki broj predstavnika iz javnog i privatnog sektora, prezentovače se aktuelne teme iz oblasti kvaliteta od strane eksperata iz Srbije kao i zemalja iz regiona.

Tokom održavanja skupa planirana su i dva okrugla stola :

– Plan aktivnosti saveta za kvalitet Republike Srbije

– Neformalno obrazovanje u funkciji unapređenja kvaliteta poslovanja

Suorganizator skupa je Fakultet veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu. Skup se organizuje u saradnji sa Centrom za kvalitet Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu, Centrom za kvalitet Mašinskog fakulteta u Podgorici, Akademijom strukovnih studija Šumadija i Inicijativom za kvalitet zemalja Srednje i Jugoistočne Evrope a uz podršku Ministarstva privrede Republike Srbije, Ministarstva prosvete Republike Srbije, Unije poslodavaca Srbije, Akreditacionog tela Srbije, Privredne komore Srbije, Naučnog instituta za veterinarstvo Srbije, Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i Instituta za standardizaciju Srbije.

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije više od dve decenije radi na prenošenju, razmeni i širenju znanja, iskustava i veština težeći ka stalnom unapređenju kvaliteta kako u zemlji tako i u regionu a sve u skladu sa svojim osnovim principima.

Opširnije o događaju i kompletan program na linku OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja