Saradnjom SK Bela Reka Brzeće i SK Medveščak Zagreb stasavaju novi ski šampioni

Kopaonik 25.05.2022. Takmičari SK “Bela Reka” iz Brzeća nedavno su bili na pripremama u Austrijskom skijalištu Hintertux gde su uspostavili saradnju sa SK “Medveščak” iz Hrvatske.

Naime članovi ova dva kluba Stefan Miljković i Natko Zrnčić – Dim nekada su zajedno skijali i takmičili se na ski stazama širom Evrope i sada nastavljaju saradnju.

“Nedavno smo bili na pripremama u Austrijskom skijalištu Hintertux gde su naši takmičari imali priliku da treniraju i razmenjuju iskustva sa prijateljima iz SK “Medveščak” iz Zagreba, najtrofejniji skijaški klub u Hrvatskoj, u čijem timu je bio Natko Zrnčić – Dim,  reprezentativac Hrvatske i moj veliki prijatelj.  Imali smo priliku da na delu vidimo takmičare jednog odličnog i profesionalnog ski kluba koji se uspešno takmiči već 50 godina stvarajući vrhunske skijaše. Očekujem da ovo bude dugoročna saradnja, da će biti prilike da nas posete na Kopaoniku tokom zimske sezone i učestvuju na trkama.” – rekao je Stefan Miljković, predsednik SK Bela Reka

Natko Zrnčić – Dim skijaški reprezentativac Hrvatske je jedan od najuspešnijih takmičara posle Ivice i Janice Kostelić, osvajač 5 podijuma u Svetskom kupu i osvajač bronazane medalje na Svetskom prvenstvu.

Stefan Miljković je takođe bio veoma uspešan skijaš i bivši reprezentativac Jugoslavije koji je  14 puta osvajao državno prvenstvo, a zadnji put je to bilo davne 2008. godine.  Bio je jedan od čuvene generacije “BAMBI CUP”-a, koji je jedini uspeo iz našeg regiona da se plasira na olimpijadu mladih i tada ostvari najbolji plasman od jugoslovena – osvojivši 30. mesto od 169 takmičara.

Stefan je kao bivši član SK “Bela Reka” prošle godine aktivirao klub, nakon višegodišnje pauze i stagniranja, i već se vide rezultati, i to fenomenalni rezultati, jer je klub u premijernoj takmičarskoj sezoni osvojio mnogobrojne medalje i pehare, kao i prvo mesto na kraju takmičarske sezone.

Zahvaljujući poznanstvu Stefana i Natka Zrnčića, njihovom znanju i iskustvu, očekujemo uspešnu saradnji ova dva ski kluba i stvaranje jedne nove generacije skijaša SK “Bela Reka” koji će osvajati najsjajnija odličja na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja