Aquabic u Kruševcu i ovog leta kao stil života, i sve je popularniji

Aquabik SCKs

Kruševac 21.06.2021. Akvabik (Aquabic) ili vežbanje u vodi postao je takoreći stil života jednog broja Kruševljanki a najviše zahvaljujući treneru i iskusnom sportskom pedagogu profesorki Dragani Planka.

Aquabik SCKs2

Akvabik treninge, na bazenima Sportskog centra Kruševac, od 2014. godine vodi Dragana Planka, profesor fizičke kulture i licencirani trener ritmičke gimnastike 

“Akvabik je program fizičkog vežbanja koji se realizuje u vodi i nema ograničenja kada su u pitanju godine, kondicija i fizičke sposobnosti. Program vežbi traje do sat vremena a vrlo je popularan prvenstveno kod osoba koje vode računa o fizičkom izgledu jer je najefikasniji trening za gubljenje suvišnih kilograma i učvršćivanje i oblikovanje tela.
Akvabik ima mnogobrojne prednosti jer osim što aktivira sve grupe mišića tokom vežbanja efikasno umanjuje i stres jer je vežbanje u vodi idealna terapija za otklanjanje napetosti i opuštanje a pruža i veoma značajno koristi kardiovaskularnom sistemu.” – rekla je prof Dragana Planka.

Akvabik treninzi na bazenima SC Kruševac su svakog radnog dana u terminu od 09:00 do 10:00 časova. Kartu (dnevnu) možete kupiti na pokrivenim bazenima, a važi i mesečna karta, kao i narukvica za aerobic-aquabic.

Više na FB stranici Sportski centar Kruševac OVDE i FB stranici trener Dragana Planka OVDE
N.Miljković

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja