Kruševac obeležio Međunarodni dan mladih 2021 brojnim aktivnostima

KS DanMladih21TrecaSmena

Kruševac 14.08.2021. Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti i Savet za mlade grada Kruševca, povodom Međunarodnog dana mladih 2021. godine organizovali su niz aktivnosti namenjenim mladim grada Kruševca.

Program obeležavanja počeo je realizacijom Radionice za mlade preduzetnike u Biznis inkubator centru. Zatim je održan Javni čas osnova crtanja i slikanja koje je realizovalo Udruženje ljubitelja umetnosti ”BukvArt” u prostoru Osnovne škole ”Dragomir Marković”

Nakon dve aktivnosti programa neformalnog obrazovanja, realizovan je javni čas osnova skejta za mlade u organizaciji sportskog udruženja ”Pirus u skejt parku Sportskog centra Kruševac.

Proslavu Međunarodnog dana mladih u Kruševcu uveličao je nastupom jedan od najpopularnijih kruševačkih bendova ”Treća smena” u prostoru letnje scene Kulturno-prosvetne zajednice a u organizaciji Kulturnog centra Kruševac.

Kruševljani su obeležavanje Međunarodnog dana mladih 2021. godine završili trosatnom žurkom i noćnim kupanjem za mlade na otvorenim bazenima Sportskog centra Kruševac.

Međunarodni dan mladih je događaj globalnog karaktera koji se obeležava svake godine, 12. avgusta. Prvi put u svetu, Međunarodni dan mladih je ustanovljen i obeležen 2000. godine.
Međunarodni dan mladih je zamišljen kao prilika da se skrene pažnja na pitanja mladih širom sveta. Programi neformalnog obrazovanja, koncerti, radionice, kulturne manifestacije i tribine koje organizuju državne vlasti i omladinske organizacije održavaju se širom sveta u čast ovog dana.

Kompletan tekst i foto OVDE
izvor i foto:krusevac.ls.gov.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja