Sajam cveća u Kruševcu od 15. do 17. aprila

KS SajamCveca0422PKS

Kruševac 15.04.2022. Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Rasinskog upravnog okruga organizovala je 5. Sajam cveća, koji se održava od 15. do 17. aprila 2022. godine u Miličinoj ulici u Kruševcu.

Ovogodišnji Sajam cveća svečano je otvorila Jasmina Palurović, gradonačelnica Grada Kruševca, koja je zahvalila organizatoru i svim ustanovama uz čiju je podršku sajam organizovan, ali i pozdravila najmlađe posetioce sajma, mališane vrtića Leptirić PU Nata Veljković Kruševac.

Maja Marković, v.d. direktora PKS RPK Kruševac, istakla je da se ova manifestacija organizuje sa namerom da omogući čvršće povezivanje proizvođača cveća, ukrasnog bilja i sadnica, a u cilju unapređenja i povećanja obima proizvodnje cveća i četinara u Rasinskom okrugu, kao i plasmana na domaćem i svetskom tržištu.

Ovogodišnji Sajam cveća simbolično se održava u Cvetnoj nedelji, šestoj nedelji Vaskršnjeg posta, te je ovo idealni period i prilika da da izlagači Rasinskog okruga, njih 30, predstave svoje proizvode iz oblasti cvećarstva i rukotvorina iz domena starih zanata.

Sajam je organizovan uz podršku Grada Kruševca, Javnog komunalnog preduzeća Kruševac, JP Poslovni centar Kruševac, Gimnazije Kruševac, Muzičke škole Stevan Hristić Kruševac i JP Elektrodistribucija Kruševac.
izvor i foto: krusevac.pks.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja