Grad Kruševac započeo izradu Plana razvoja za period 2023-2030.

KS 0722ab

Kruševac 14.11.2022. Današnjom konstitutivnom sednicom Koordinacionog tima počela je izrada Plana razvoja grada Kruševca za period 2023-2030. godine.

Koordinacioni tim čine predstavnici Grada Kruševca, kao i predstavnici relevantnih institucija u oblasti infrastrukture i održivog urbanog razvoja, lokalnog ekonomskog razvoja, zaštite životne sredine, društvenog razvoja i javne bezbednosti. Koordinacionim timom rukovodi gradonačelnik grada Kruševca.

Na sednici Koordinacionog tima je razmatran proces izrade Plana razvoja grada Kruševca. Naime, Grad Kruševac je potpisao Sporazum o razumevanju sa Stalnom konferencijom gradova i opština na izradi Plana razvoja Grada, koji se odnosi na sprovođenje Paketa podrške za izradu plana razvoja, a koji je odobren na osnovu sprovedenog javnog poziva u okviru Programa EU EXCHANGE 6 – “Povećanje kredibiliteta planiranja, programskog budžetiranja i kontrole javnih rashoda na lokalnom nivou u Srbiji”. Paket podrške obuhvata stručnu podršku u svim fazama izrade plana razvoja.

Koordinacioni tim je imenovao i tematske radne grupe koje će raditi na izradi Plana razvoja grada Kruševca za period 2023-2030. godine.
izvor:krusevac.ls.gov.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja