Kruševac Grad poziva mlade da se pridruže Klubu „Mladi u gradu“.

KrusevacGrad Mladi1122

Redakcija portala „KruševacGrad“ i novina „Grad“ poziva mlade da se pridruže Klubu „Mladi u gradu“. Kao njegovi članovi mladi će dobiti prilku da predlažu teme, kojima će se redakcija tih medija baviti, te da učestvuju u kreiranju tekstova.

– Mladi, cilj nam je da se na ovaj način čuje vaš glas i da postanete oni koji primećuju, ali i utiču na dešavanja u svom okruženju – poručuju iz te redakcije.

Podsetimo, redakcija portala „KruševacGrad“ i novina „Grad“ je ranije pokrenula kampanju „Šta vas pokreće“, da bi potom sa mladima koji su se javili i pesmom, pričom, fotografijom, slikom, razmišljanjem, dizajnom, odgovorili na to pitanje, formirala Klub „Mladi u gradu“.

Redakcija je nastavila da objavljuje priče o mladima i priče koje mladi šalju. Sada, kako navodi, želi da mlade zvanično „uvede“ u redakciju, odnosno da im da priliku da, predlažući teme koje su im važne i bliske, a potom, ukoliko žele, učestvujući u kreiranju priča, postanu oni čija se reč čuje, mišljenje uvažava, a stavovi postaju uticajni.

Ukoliko želite da se pridružite to možete učiniti slanjem poruke na mejl novinegrad@yahoo.com, ili preko društvenih mreža, fejsbuk stranice KrusevacGrad i instagram profila novinegrad.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja