Jačanje međuinstitucionalne saradnje i kadrovskih kapaciteta u Rasinskom okrugu

ARRRO RAS0918a

Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga održala je konferenciju za medije 19. septembra 2018. godine povodom projekta “Jačanje međuinstitucionalne saradnje i kadrovskih kapaciteta relevantnih subjekata regionalnog razvoja u Rasinskom okrugu”.

ARRRO RAS0918b

“Razvojna agencija Srbije je kreirala Program za unapređenje saradnje i podizanje kapaciteta na regionalnom i lokalnom nivou putem koga ima za cilj da unapredi ekonomski i regionalni razvoj kroz jačanje međuinstitucionalne saradnje i kapaciteta ARRA, JLS i KLER.” – rekla je Nataša Glavendekić iz Razvojne Agencije Srbije istakvši dobru saradnju kao i buduću realizaciju zajedničkih projekata.

ARRRO RAS0918c

“Projekat je edukativnog karaktera, teorijskog i praktičnog gde će predstavnici svih JLS Rasinskog okruga , kao i predstavnici medijskih kuća kroz radionice i mentorsko nadgledanje stručnih konsultanata moći da savladaju praktičnu primenu izrade projekata po Evropskim standardima u svim oblastima poslovanja na regionalnom nivou. Na taj način će se stvoriti uslovi za izradu razvojnih međuopštinskih i regionalnih projekata.” – izjavio je  Aleksandar Šaronjić, direktor Agencije za Regionalni razvoj.

ARRRO RAS0918d

“Tokom projekta “Jačanje međuinstitucionalne saradnje i kadrovskih kapaciteta relevantnih subjekata regionalnog razvoja u Rasinskom okrugu“, biće održani seminari i edukacije za novinare i urednike, kao i okrugli sto. Kroz aktivnosti u vidu fokus grupa i okruglih stolova bi se identifikovali svi relevantni subjekti regionalnog razvoja, kao i potrebe za unapređenjem kapaciteta, a sve u cilju zajedničke realizacije projekata od značaja za regionalni razvoj.” rekla je o projektnim aktivnostima Maja Džunić ispred Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga.

Projekat je odobren i sufinanasira se u visini do 50% opravdanih troškova od strane Razvojne agencije Srbije.

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja