Bazen Tahiti u srcu Šumadije, na kilometar od Aranđelovca i 70 km od Beograda

Ar bazenTahiti0721

Aranđelovac 09.07.2021. U srcu Šumadije, na kilometar od Aranđelovca, možete uživati na čistom vazduhu i u kristalno čistom bazenu kompleksa Tahiti, bez ikakvog stresa, opušteno i bez brige.

Bazen Tahiti je ekskluzivni kompleks površine 1,7 hektara i nalazi se na samom ulasku u Aranđelovac (Orašački put) a udaljen je na 50 minuta vožnje od Beograda (70km).  Pri samom dolasku očekuje Vas besplatan parking, a na bazenu  fenomenalna voda temperature 26-28oC. Gostima su na raspolaganju i 150 udobnih ležaljki oko bazena sa velikim suncobranima.
Pored uživanja na bazenu, uz prijatnu muziku iz Bar – Restorana, u ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, uz sve vrste kafa, kao i kuhinja bogata raznovrsnim specijalitetima.
U neposrednoj blizini ovog turističkog kompleksa nalaze se i kulturno-istorijske znamenitosti poput pećine Risovača i znamenitog mesta Orašac.

Kako ne bi bilo gužve na Bazenu Tahiti, jer je broj posetilaca ograničen, poželjno je da svoj dolazak najavite unapred na tel +381 64 142 88 53
Za lakši dolazak i uživanje MAPA

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Bezbedna Zena

 

KondorAS akcija

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

DelikatesKOP 1

 

UZPescanikSOS

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

reklama vertikalna

reklama manja