Takmičenje jedinica vojne policije na poligonima Vojske Srbije

MOD KVtakmicenje0522

Kraljevo 18.05.2022. Na poligonima Vojske Srbije „Beranovac“ i „Žiča“ kod Kraljeva ove nedelje se održava drugo takmičenje jedinica vojne policije.

Na ovom nadmetanju, koje predstavlja test obučenosti, veštine i fizičkih sposobnosti, ove godine učestvuje šest ekipa iz sastava Vojske Srbije i četiri iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Prethodnih dana takmičari su, u prve dve faze, na poligonu „Žiča“ pojedinačno i u sastavu patrole rešavali vatrene zadatke u simuliranom urbanom okruženju, uz primenu taktičkih radnji i poštovanje mera bezbednosti.

Trećoj fazi nadmetanja održanoj danas na patrolnoj stazi na poligonu „Beranovac“, prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović i tom prilikom se lično uverio da je takmičenje organizovano po najvišim standardima, kao i da su učesnici visoko motivisani i taktički i fizički izuzetno pripremljeni.

Pobednik takmičenja jedinica vojne policije biće poznat u petak 20. maja, kada se održava najzahtevnija etapa — ekipna trka na 12 kilometara sa prirodnim i veštačkim preprekama.
izvor i foto:mod.gov.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja