AMBER ALERT akcija – Podrži, zalepi i vrati nestalo dete kući

AmberAlert1120jpg

Amber Alert predstavlja model širenja i objavljivanja informacija javnosti u specifičnim slučajevima nestale dece. Ovaj sistem uspešno funkcioniše u 19 zemalja, a Fondacija Tijana Jurić se aktivno bori za njegovo uvođenje u Srbiju.

Fondacija Tijana Jurić pripremila je posebne nalepnice u okviru kampanje Amber alert  sa ciljem da podseti na bitnost ovog projekta. Nalepnice su namenjene da se lepe na automobile, oglasne table ili na bilo koje drugo mesto na kojem bi bile vidljive velikom broju ljudi.

Šta je Amber Alert?
Ovo je specifičan način udruženog reagovanja policije, nadležnih organa i građana koji podrazumeva emitovanje objava putem različitih medija – televizijskih i radio emisija, Interneta, SMS poruka, ekrana na bankomatima, autoputevima itd. sa ciljem da dopru do što većeg broja  građana koji će na taj način zapamtiti lice deteta i potencijalno ga uočiti, ili imati validne informacije koje policiji mogu da pomognu u potrazi.

Konferencija Bezbednost i odgovornost
Više informacija o ovom specifičnom modelu širenja i objavljivanja informacija u slučajevima nestale dece moći ćete da čujete i na ovogodišnjoj konferenciji “Bezbednost i odgovornost” koja će se održati 01. decembra. Osim Igora Jurića, koji će bliže predstaviti Amber alert, na teme nestanaka dece govoriće i psihoterapeut Marijana Vasiljević, kao i Ilija Đukanović, koordinator lokalnog tima za borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice. Za više informacija o konferenciji i načinu prijave za prisustvo pratite društvene mreže Fondacije gde će uskoro biti objavljeno sve što treba da znate.

Poziv građanima
Fondacija poziva sve građane koji žele da pomognu da se vest proširi da se jave i naruče Amber alert nalepnice koje će im Fondacija poslati potpuno besplatno.

Kako do nalepnica?

Pošaljite nam vaše ime, prezime, ulicu, grad i broj telefona, a Fondacija će vam poslati nalepnice. Vaše adrese možete slati na:

Email adresu: fondacija@tijana.rs

Instagram: @foundation_tijana_juric

Facebook: @fondacijatijanajuric

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja