ACT projekat objavio novi poziv za jačanje lokalnih zajednica 2022

ACT foto0720

Objavljen je novi poziv za jačanje lokalnih zajednica 2022 u okviru programa dodele grantova za organizacije građanskog društva u Srbiji, navedeno je u saopštenju ACT Srbija.

Obaveštavamo vas da je u okviru ACT projekta raspisan novi poziv za dostavljanje predloga projekata – grantovi za Jačanje lokalnih zajednica!

Cilj Poziva za dodelu grantova za jačanje lokalnih zajednica je podrška lokalnim zagovaračkim inicijativama i akcijama organiizacija građanskog društva i neformalnih grupa uz uključivanje građana. Rok za podnošenje predloga projekata je 8. juli 2022. godine do 17.00 časova.

Organizacije i neformalne grupe se na Poziv prijavljuju samostalno za projekte u trajanju od 6 meseci, dok je maksimalni iznos pojedinačne donacije 350.000, 00 RSD. U okviru Poziva biće podržano maksimalno do 6 organizacija ili neformalnih grupa da sprovedu svoje zagovaračke inicijative.

Kao i do sada, cilj ACT projekta je da podrži najmanje 50% organizacija koje deluju van Beograda.

INFORMATIVNA SESIJA

U cilju što bolje pripreme predloga projekata, organizovaćemo informativnu sesiju o pozivu u onlajn formatu sa ciljem da se organizacije građanskog društva i neformalne grupe što bolje upoznaju sa Pozivom, kao i sa samim ACT projektom. Tokom informativne sesije svi učesnici će imati priliku da uživo postavljaju pitanja i dobiju odgovore od članova ACT tima.

Info sesija će se održati u četvrtak, 23. juna 2022. Godine, u periodu od 13 do 15 časova putem Zoom platforme.

Detaljnije informacije možete pronaći na internet stranici ACT projekta – link OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja