SIAL PARIZ 2022 – Izvor inspiracije pod pokroviteljstvom šefa Maura Colagreca

Beograd 19.07.2022. – Sajam SIAL je globalno mesto susreta za inovacije u prehrambenoj industriji koji se održava od 15. do 19. oktobra 2022. godine u Parizu.

Ovaj sajam ujedno predstavlja izvor inspiracije za globalnu zajednicu prehrambene industrije, u SIAL-u se stvaraju sinergije između različitih aktera sa ciljem da daju svima ključeve neophodne za kreiranje ishrane sutrašnjice.

Tema ovogodišnjeg sajma je  #OWN THE CHANGE, tema u skladu sa vrednostima koje promoviše kuvar Mauro Colagreco koji je ovogodišnji pokrovitelj ove značajne manifestacije.

“Postoji želja sa moje strane da se borim da se muškarci i žene ove planete kvalitetno hrane. To je važno za naše zdravlje, ali i za zdravlje same planete zemlje. Svaki put kada jedemo, mi na neki način odlučujemo o svetu u kome želimo da živimo. Zbog toga mi tema „Own the change“ kaže da je važno shvatiti da se svet već promenio, na nama je da ga prihvatimo !”, izjavio je argentinski šef i vlasnik restorana Le Mirazur, koji poseduje 3 mišelinove zvezdice.

Tri partnera SIAL sajma Kantar, ProteinesKSTC i NPD analizirali su globalne potrošačke trendove i njihov razvoj istraživali ekskluzivno za ovaj sajam. Ove studije pokazuju da je u kontekstu globalne neizvesnosti potrošač i dalje uveren da ono što jede oblikuje svet u kome živi. Tanjir i izbor hrane prevazilaze jednostavno zadovoljenje osnovnih dnevnih potreba.

4 glavne novine kod trendova u ishrani

Već dve godine neminovno se odvijaju fundamentalne strukturne promene trendova, svakako manjeg ili višeg intenziteta i brzine u zavisnosti od naših kulturnih i ekonomskih dispariteta, naših paradoksa i naših kontradikcija.

  • Više prirode: zdravlje je više nego ikada prisutno na tanjiru
  • Više životne sredine i etike: Društveno odgovorno poslovanje dolazi na sto
  • Više zadovoljstva: društvena posvećenost u izboru hrane
  • Digitalna transformacija: na usluzi

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja