“Informacija je moć ” u Beogradu 27. septembra

Informacijamoc

Beograd 24.09.2022. Povodom obeležavanja Međunarodnog dana prava javnosti da zna u Beogradu će 27. septembra biti organizovan Okrugli sto na temu „Informacija je moć – jačanje uloge Parlamenta u unapređenju transparentnosti rada organa vlasti“.

Okrugli sto ima za cilj da doprinese jačanju uloge Narodne skupštine Republike Srbije u unapređenju transparentnosti rada organa vlasti, posebno imajući u vidu da je upravo formiran novi saziv Narodne skupštine; da je u prethodnom periodu uočen niz problema u vidu nedostatka transparentnosti i otvorenosti zakonodavnog tela za građane, kao i propusta Narodne skupštine da vrši svoju kontrolnu ulogu u oblasti upravljanja informacijama.

Događaj će biti održan u Envoy Conference centru (Gospodar-Jevremova 47, Beograd), 27. septembra od 12:00 do 15:30 časova u organizaciji Partneri za demokratske promene Srbija u saradnji sa Koalicijom za slobodu pristupa informacijama, Centrom za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) i Fondacijom Slavko Ćuruvija.

Nastavak teksta na linku OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja