Pojačana kontrola saobraćaja 18. i 19. marta

MUP Policija0721

Beograd 17. 03.2023. Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da se tokom predstojećeg vikenda na svim važnijim putnim pravcima u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, zbog čega je uputilo apel vozačima da budu strpljivi i da ne ugrožavaju sebe i druge učesnike u saobraćaju prebrzom vožnjom i nepropisnim preticanjem.

Predstavnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Aleksandar Radenković istakao je da se ovog vikenda zbog lepog vremena očekuje početak sezone motocikala i mopeda i da bi vozači putničkih i teretnih motornih vozila i autobusa trebalo da obrate posebnu pažnju na vozače dvotočkaša.

Radenković je naglasio da će pripadnici Uprave saobraćajne policije tokom vikenda sprovoditi mere pojačane kontrole u cilju očuvanja što povoljnijeg stanja bezbednosti saobraćaja, a akcenat će biti na prevozu putnika u vozilima.

Aktivnosti će prvenstveno biti usmeravane na kontrolu tehničke ispravnosti putničkih vozila i autobusa, kontrolu poštovanja radnog vremena od strane vozača autobusa, kao i na to da li vozači i putnici u svim vozilima koriste sigurnosne pojaseve, objasnio je Radenković, poželevši svim građanima srećan put i bezbedno učešće u saobraćaju.
izvor:srbija.gov.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja