JP PUTEVI SRBIJE: Na snazi II stepen pripravnosti Zimske službe

Kamion sneg1217

Beograd,08.01.2021. JP „Putevi Srbije” obaveštava javnost da je u Republici Srbiji na snazi II stepen pripravnosti Zimske službe, kao i da se u toku Zimske službe 2020/2021 održavanje puteva obavlja iz 167 putnih baza i punktova.

Na celoj teritoriji Republike Srbije ekipe putara i raspoloživa mehanizacija su na terenu u pripravnosti i spremne da intervenišu u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja.

Posebna pažnja pri organizaciji zimskog održavanja državnih puteva I i II reda poklanja se: mostu „Gazela“, prevoju Bubanj Potok, Begaljičkom Brdu, prevoju „Mečka“,  Čestobrodici, Zlatiboru, Popadiji, Tresibabi, Svetinji, usponu Rušanj i Rudnik na Ibarskom putu, prevojima na Fruškoj Gori (Iriški Venac, Banstol), mostu Beška, prevoju Jaram na putu Berzeće – Kopaonik itd.

Na raspolaganju su dovoljne količine soli, kamenog agregata i rizle, kao i hladne asfaltne mase za sanaciju udarnih rupa.

JP „Putevi Srbije“ apeluje na na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme, kao i da zbog loših vremenskih uslova budu posebno oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Detaljne informacije o stanju, eventualnim zabranama, odronima, magli, ledu i prevojima na kritičnim deonicama, na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, svakodnevno u 6:00 i 18:00 časova, a u slučaju vanrednih okolnosti i češće, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ OVDE
JP „PUTEVI SRBIJE“

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

reklama vertikalna

reklama manja