Putari i mehanizacija za čišćenje snega na terenu širom Srbije

Kamion sneg1217

Beograd,17.01.2021. JP „Putevi Srbije” obaveštava javnost da su svi državni putevi I i II reda u Republici Srbiji, prilazi graničnim prelazima kao i planinskim centrima prohodni za saobraćaj i saobraćaj se odvija normalno na celoj teritoriji Srbije.

Oko 1000 putara i preko 600 kamiona i mašina za čišćenje snega širom Srbije je na terenu 24 časa spremni da svakog trenutka intervenišu u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja.

Na pojedinim državnim putevima I i II reda na teritoriji Užica, Valjeva, Kraljeva, Jošaniče Banje, Kopaonika, Šapca, Loznice…. na snazi je obustava saobraćaja za teretna motorna vozila, zbog intenzivnih snežnih padavina.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

JP „Putevi Srbije” apeluje na vozače da, zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura, moguće poledice i slabe vidljivosti na pojedinim deonicama, bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na kolovozu.
JP „PUTEVI SRBIJE“

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja