U Trsteniku održana edukativna tribina “Budimo bezbedni”

TS bezbednostSaobracaj0621

Trstenik 05.06.2021. U Trsteniku je 02. juna održana edukativna tribina “Budimo bezbedni” čiju kampanju je pokrenula Dea Đurđević, poznato tv lice i javna ličnost koja je preživela saobraćajnu nezgodu, sa ciljem da se sačuvaju ljudski životi, unapredi bezbednost u saobraćaju i podigne nivo svesti o značaju odgovornog ponašanja u saobraćaju.

Kroz lični primer, edukativan i motivacioni govor (ilustrovan fotografijama načinjenim nakon saobraćajne nezgode, iz bolnice, tokom oporavka), ukazala nam koliko je sekund u saobraćaju značajan za ceo život pojedinca, porodice, prijatelja, okruženja, kao i da se svaki težak, naizgled nepremostiv problem i situacija u životu mogu prevazići uz jaku volju i podršku.

Na tribini su se obratili i predsednica opštine Trstenik Milena Turk, predsednik Saveta za Bezbednost saobraćaja Branimir Milosavljević i pomoćnik komandira saobraćajne policije Dejan Mirković.

Podrškom ovoj tribini koja za cilj ima podizanje svesti o značaju odgovornog ponašanja u saobraćaju Opština Trstenik još jednom je pokazala i društvenu odgovornost, podrškom prvenciji i stvaranju saobraćajne kulture.
Video prilog pogledajte OVDE

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja