Poljska pomaže zdravstvenu zaštitu devojaka i žena u opštini Trstenik

TS pomocPoljska1221d

Trstenik 03.12.2021. Ambasador Republike Poljske gospodin Rafal Perl, posetio je juče opštinu Trstenik, gde je sa direktorkom Doma zdravlja dr Žaklinom Ristić i predsednicom opštine Trstenik Milenom Turk obišao Dom zdravlja i Službu za zdravstvenu zaštitu žena.

Potom je održan prijem u kabinetu predsednice opštine, gde je potpisan ugovor o finansiranju razvojnog projekta Doma zdravlja “Dr Sava Stanojević” Trstenik, pod nazivom “Jednake mogućnosti za lekarski pregled svih devojaka i žena sa fokusom na osobe sa invaliditetom i starije žene – prevencijom do zdravlja”.

Potpisivanju ugovora o saradnji prisustvovali su ambasador Rafal Perl i politički savetnik Adrian Klečinjski – ispred Ambasade Poljske u Beogradu, Dr Žaklina Ristić, spec. interne medicine, vd direktora – ispred Doma zdravlja “Dr Sava Stanojević” Trstenik i predsednica opštine Trstenik Milena Turk.

TS pomocPoljska1221b

Dom zdravlja u Trsteniku je saradnjom sa Poljskom, odnosno ambasadom Poljske u Srbiji, dobio najmoderniji ginekološki sto za preglede trudnica i žena sa invalditetom.
izvor i foto:trstenik.rs

Baneri

Kopaonik ONLINE

 

Nisi Sama - Pozovi SOS 066 006 606

 

FondacijaAlekKavcic

 

DelikatesKOP 1

 

Dental Ju Krusevac

 

Bezbedni Novinari

 

donirajte

 

nuns

 

srbi za srbe baner

 

Dunav bane 400x80 lat

 

KondorAS akcija

 

Fondacija Alek Kavcic

reklama vertikalna

reklama manja